fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

15nov2019

Last Train

Buy tickets
Lichting

Start 20:00 uur • Door: 11,50 • Presale: 11,50 (incl) Buy tickets

Franse indie-rock machine naar Lichtstad

Last Train heeft geen stempel gedrukt op de Franse rock-scene maar deze gebrandmerkt met een heet ijzer. Zalen en festivals over de hele wereld moesten al geloven aan hun energieke shows. Dit vijftal omarmt de clichés van indie-rock om zo terug te gaan naar de basis.

De band probeert alle aspecten van het genre te benaderen, het ene moment rocken ze als Royal Blood, dan weer tippen ze de melancholie van Oasis aan. Dit wordt een show waar je de volgende dag nekpijn hebt van het headbangen. Oh en we hebben een primeur, dit wordt de eerste show van Last Train in Nederland. Nadat ze zo’n 350 shows over de hele wereld hebben gespeeld strijken ze nu dus eindelijk neer in Eindhoven.

LICHTING

Deze show is onderdeel van Lichting. Lichting is de programmalijn van Altstadt Eindhoven in samenwerking met de Effenaar en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter-)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop.

Meer weten over Lichting, Effenaar, Altstadt en de gave shows die die samenwerking met zich meebrengt? Klik hier om het licht te zien

Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden?
App dan ‘Lichting’ naar 06 47 32 90 97, zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!