fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

23feb2017

Kings of Schrobbelèr

Carnaval

Start 20:00 uur • Free entrance

+ Telekids voor Alcoholisten + Fred Fissa Ska Extravaganza

“‘n goei begin is half werk ” – William Sluitspeare

We zijn in 2016 veel briljante musici, acteurs en geliefde kunstenaars kwijtgeraakt. Maak je geen zorgen, want je vriendelijke vrienden van de Kings of Schrobbelèr, Telekids voor Alcoholisten en Fred Fissa Ska Extravaganza zijn noch briljant, goed, of echt musici te noemen. Ook dit jaar aan hen de eer het carnaval geheel officieus te openen!

Lampegat’s carnaval wordt traditioneel omver getrapt, geschoffeld en ingeluid door de Kings Of Schrobbelèr, Telekids Voor Alcoholisten en, als extra slagroom op je kers, de nieuwe ska/punk coverband Fred Fissa Ska Extravaganza doet hier zijn eerste show OOIT! En jij kunt met de bands en personeel gezellig mee komen zingen!

Dresscode: Gek mutske, mal pakske, als het maar carnaval is… Ben je voor 20.00 binnen, dan krijg je een gratis borreltje bij binnenkomst. Is da nie mooi?!

Programma: Fred Fissa Ska Extravaganza: 20.30 – 21.00 | Telekids Voor Alcoholisten: 21.15 – 21.45 | Kings Of Schrobbeler: 22.00 – 23.15
Kende ok nog naar huis mé het nachtnet ok nog ‘s!

Kings of Schrobbelèr

De Eindhovense knakkers van de Kings of Schrobbelèr zijn zoals elk jaar weer terug op de planken van de Altstadt in Eindhoven. De muzikanten van het Brabantse land zijn onder andere actief geweest in wat DIY, unity hardcore, vrolijke catchy pop-punk, theaterprogramma’s, singer-songwriter avonden en andere gekkigheid. Maar vanavond komen ze weer gewoon gezellig met jou & je vrienden bier en schrobbelèr drinken. Zoals het hoort! Verwacht een mengelmoes van Nederlandstalige schlager, een tintje musicals, metal/punk/hardcore en natuurlijk een tranentrekker of twee. Begin maar alvast met oefenen: KINGS, KINGS, KINGS, KINGS!

Telekids voor Alcoholisten

Zoals het bier fraai staat te gisten, speelt ook dit jaar weer Telekids voor Alcoholisten! Geen enkele bandnaam omschrijft de muziek beter dan de naam van dit gezelschap. Televisietunes uit de verloren jeugd, vergeten dagen en verwaterde tijden in het aangename, vermakelijke en behaaglijke jasje van de alcoholist die met zeven halve liters voor je staat bij de kassa. Met Che’ke Fietspomp, Daddy Schmutzig, Marco Confetti, Bonkie en Paulus de Hoskabouter op de bühne zal deze editie van de Mega Blubber Power Tour een onuitwisbare indruk en mogelijk traumatische ervaring opleveren. Telekids voor Alcoholisten, de absolute aanrader voor het hele gezin!

Fred Fissa Ska Extravaganza

Trek die zwart/witte Vans schoenen uit de kast, oefen alvast je skank moves in de spiegel & waan je in een wondere wereld van Fred Fissa Ska Extravaganza. Denk aan mash-ups van de tofste hits uit de 80’s, 90’s en 00’s, gebrouwen en gesudderd in klanken van Reel Big Fish, Mark Foggo & Save Ferris. Deze band is geboren en getogen door vertrouwde gezichten straight from the Bennekel (dudes van Call It Off & The Young Retros), dus geef ze een high five, een broodje kroket of zes, en kom lekker vroeg dansen om de carnaval goed in te luiden!