fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

28feb2019

Kings of Schrobbelèr + The Small Things

Carnaval

Start 20:00 uur • Free entrance

mengelmoes van Nederlandstalige schlager en metal/punk/hardcore

De Eindhovense carnavalscoverband Kings of Schrobbeler, bestaande uit gevestigde punk- en metalartiesten, komt naar Altstadt. De mannen combineren schlager, volksliederen en popklassiekers tot een mengelmoes van snelle punkrock. Door te schreeuwen, zingen, lallen en knallen raast het energieke vijftal door een set gevuld met krakers. De gelegenheidsformatie staat donderdag 28 februari in Altstadt voor een gratis optreden!

Kings of Schrobbelèr

De muzikanten uit het Brabantse land zijn onder andere actief geweest in wat DIY, unity hardcore, vrolijke catchy pop-punk, theaterprogramma’s, singer-songwriter avonden en andere gekkigheid. Maar vanavond komen ze weer gewoon gezellig met jou & je vrienden bier en schrobbelèr drinken. Zoals het hoort!  Begin maar alvast met oefenen: KINGS, KINGS, KINGS, KINGS!

The Small Things

Deze lekkere boys van de kust, de Zeeuwse kust komen de boel warm maken voor deze editie! Haal je oude kleren maar weer van zolder, want wij brengen de ‘soundtrack to your teenage years!’ The Small Things brengen je terug naar de tijd van de driekwartsbroeken, oversized t-shirts en te grote skate schoenen: De 90’s & de 00’s. Alle songs van je favoriete bands die jij op je zolderkamer instudeerde komen voorbij. Denk aan Blink-182, Blur, Limp Bizkit, Greenday en al die andere alternatieve hits waar je op los ging!