fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

21jan2017

Kid Harlequin

De rockers van Kid Harlequin zijn geinspireerd door Nine Inch Nails, A Perfect Circle, Deftones en Placebo. Het najaar van 2016 stond in het teken van de release van het 2de album ‘ITCH’, een toffe samenwerking met Marcela Bovio (Stream of Passion), shows in de HMH en Ziggo na Alter Bridge en Placebo. Verwacht donkere rock vol gitaar riffs, soms wat elektronica en vooral veel energie op het podium!

Kid Harlequin

Direct na de release van de eerste EP in 2014 werden al meteen 55 shows gespeeld, ging de formatie 2x op tour door de UK en werd de halve finale van de Grote Prijs behaald. In 2015 werd het eerste album gereleased in Rotown Rotterdam en kreeg de band een mooie plek op Baroeg Open Air. Eerder besteedde Aardschok, Music Maker, de Gitarist en de Bassist al aandacht aan ze en mochten ze het voorprogramma doen van bands als Raketkanon en Green Lizard.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen