fbpx
Close menu
za
12
jan
Kid Harlequin + Outside Revelation
Laden Evenementen

12jan2019

Kid Harlequin + Outside Revelation

Nieuwe Namen

Aanvang 20:30 uur • Gratis entree

vuige, duistere rock met hier en daar live electronica

Kid Harlequin komt uit de dampende rook van arbeidersstad Rotterdam en maakt vuige duistere rock i.c.m. live electronica. De beuk erin!

Kid Harlequin

Kid Harlequin gooit graag op een gepolijste manier de beuk erin. Verwacht rock met een duistere sfeer (denk aan Nine Inch Nails, A Perfect Circle, Deftones), strakke gitaar riffs, melodieuze zang, elektronica en vooral veel energie op het podium. Om het nieuwste album sterker te maken zijn er toffe samenwerkingen getroffen. Zo zijn er strijkers te horen en is er samengewerkt met Marcela Bovio, ook wel de zangeres van Stream of Passion.


Outside Revelation

Outside Revelation is een Nederlandse Rockband met een Belgische frontman. Het viertal verstaat de kunst om pakkende songs te schrijven, die worden gedreven door een pompende ritmesectie. Gevoelig gitaarwerk gaat vaak over in ruige riffs waarbij de zang een hoofdrol opeist door zijn eigenzinnige melodie. De sound is uniek en herkenbaar, maar mocht je het ergens mee willen vergelijken, dan hoor je invloeden van o.a. Stone Temple Pilots, Led Zeppelin en Audioslave.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen