fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

17nov2017

Jo Goes Hunting + JARA

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 11,- • Presale: 9,50 (incl) Buy tickets

fraaie gelaagde harmonieën en grillige dwarse omwentelingen

Jo Goes Hunting is de band rond multi-instrumentalist Jimmi Jo Hueting. Naast het feit dat Jimmi een zeer getalenteerde drummer is, heeft hij zijn eigen muziek ontwikkeld met analoge synthesizers, gitaren en drummachines. Hij creëert een magische wereld van geluid: diepe analoge bass synths, spacey gitaren, ritmische variaties en harmonisch drijvende vocalen. De expressieve, kleurrijke avant-pop van Jo Goes Hunting kenmerkt zich met zowel fraaie, gelaagde harmonieën als grillige, dwarse omwentelingen.

Jo Goes Hunting

Nadat Jimmi, cum laude, afstudeerde van het conservatorium in 2015 klom hij op het podium met zijn vrienden Thierry Castel op synths, Sjoerd Krul op gitaar, Daniël Eskens op bas en Hanne Peetermans op backing vocals. Samen zijn ze Jo Goes Hunting, een band die nooit hetzelfde klinkt vanwege de persoonlijke twists die de muzikanten iedere keer opnieuw weten te geven!

JARA

JARA – het project van Jara Holdert, die met verschillende bands sinds eind 2013 bijna 300 optredens op haar naam heeft staan – staat bekend om haar onorthodoxe, melancholische popliedjes. Elke show die ze speelt leidt tot de volgende; Jara schrijft liedjes die je nog een keer wil horen. Warme, open gitaarstemmingen omlijsten melodische grooves waarin Jara’s stem breekbaar zingt over het al te menselijke – liefde, afscheid, verlangen. Haar band voegt schorre backings toe en gaat van fluisterstil naar omarmend groot – dynamisch en creatief; levende, doordachte songs.