fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

01dec2017

Jan Akkerman

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 18,- • Presale: 16,50 (incl) • UITVERKOCHT :(

"70 jaar, ik kijk nog altijd vooruit in mijn leven"

Zo’n 30 jaar geleden stond hij al eens in Altstadt. En nog altijd staat buiten kijf dat Jan Akkerman bij de beste gitaristen van de wereld hoort. Blues, rock of klassiek, hij tovert het allemaal moeiteloos uit de snaren! Een jaar geleden passeerde hij de zeven kruisjes en startte zijn jubileumtour langs de mooiste zalen van Nederland. Die lijkt gelukkig maar niet ten einde te komen!

Concerten van Jan Akkerman zijn nooit hetzelfde. Ze zijn fris, energiek en onvoorspelbaar. Als authentieke improvisator laat hij zien waartoe hij in staat is en deelt hij op het podium zijn passie voor gitaar met vaste bandleden David de Marez Oyens (o.a. Thijs van Leer band en Randy Crawford), Oscar Kraal (o.a. Anouk en Candy Dulfer) en Coen Molenaar (o.a. Brown Hill en Jamal Thomas) op het podium.

Jan Akkerman

Naast zijn rol in internationaal befaamde groepen als Brainbox en Focus heeft hij samengewerkt met uiteenlopende muzikanten als BB King, Charlie Byrd, Cozy Powell, Claus Ogerman en Ice-T.

“Ik mag dan 70 worden, ik kijk nog altijd vooruit in mijn leven. Een carrière interesseert me niet. Ik leef in het nu, dat is het belangrijkste. Het verleden koester ik, maar ik kijk uit naar de toekomst.” – Jan Akkerman