Close menu
za
02
nov
Jan Akkerman
Koop tickets
Laden Evenementen

za02nov

Jan Akkerman

Koop tickets

Aanvang 21:00 uur • Deur: €18,- • vvk: €16,50 (incl) Koop tickets

na 8 jaar een nieuw album!

Na 8 jaar komt er eindelijk weer een studio-album van een de beste gitaristen van de wereld. Jan Akkerman brengt de plaat uit op Mascot/Provogue en start in oktober zijn Close Beauty tour. Daar willen we natuurlijk bij zijn!

Concerten van Jan Akkerman zijn nooit hetzelfde. Ze zijn fris en onvoorspelbaar. Als authentieke improvisator laat Akkerman zien waartoe hij in staat is. Hij deelt op het podium zijn passie voor de gitaar met vaste bandleden Coen Molenaar (toetsen), David de Marez Oyens (bas) en Marijn van den Berg (drums). Maar bovenal deelt hij zijn passie met het publiek. Verwacht een hele hete avond in Altstadt Eindhoven.

Jan Akkerman

Naast zijn rol in internationaal befaamde groepen als Brainbox en Focus heeft hij samengewerkt met uiteenlopende muzikanten als BB King, Charlie Byrd, Cozy Powell, Claus Ogerman en Ice-T.

Platenmaatschappij Red Bullet bracht in juli 2018 The Complete Jan Akkerman uit. Dat betekende een 26 cd tellende oeuvrebox! Al zijn soloalbums, zijn belangrijkste liveplaten, zijn werk van Johnny and his Cellar Rockers, The Hunters, Brainbox en Focus én een cd vol met nooit eerder uitgebracht materiaal leverde nodige kilo’s Compact Disc op.