fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

02apr2016

Identity Circus + Rainbow Mafia

zaterdagavond live

Start 21:00 uur • Free entrance

nieuwste indierocksensatie uit Utrecht +Eindhovens talent

Tijdens de Zaterdagavond Live geniet je gratis van jonge talentvolle bands. Onze programmeurs selecteren acts waar je zeer waarschijnlijk veel meer van gaat horen. Zo hebben hier The Brahms, Indian Askin, The Great Communicators en Lakshmi al eens gestaan.
Vanavond zie je Identity Circus en Rainbow Mafia.

Identity Circus

Wat kun je verwachten als je naar een show van Identity Circus gaat? Een energieke indie-pop-rock show met een geboren entertainer als frontman, heerlijke catchy songs met een hedendaagse sound om op te dansen en mee te zingen en als klap op de voorpijl een ware tijger op het podium!

Identity Circus is de nieuwste indierocksensatie uit Utrecht. Catchy liedjes vol hooks, megastrak met een frontman die z’n vak verstaat en een tijger als mascotte. Denk aan bands als The Killers, Kaiser Chiefs, Go Back To The Zoo en Editors.

Rainbow Mafia

Rainbow Mafia is een vierkoppige formatie uit Eindhoven. De wereld schreeuwt om deze band, maar weet dat zelf nog niet.
De ene zegt Incubus, de ander zegt The Doors, een derde zegt Chili Peppers en de enthousiasteling zegt OH YEAH!
Vier heren met durf, energie en een paradijselijk verenkleed. Ze zijn zoetzuur, zwaar en zeer gevaarlijk. Eigenlijk precies dus zoals men een eclectisch powerkwartet graag ziet! Deze zweverige geesten zullen er alles aan doen om de podia van het universum te bestormen, bestijgen, te overwinnen en aan de gevoelige snaren in de zielen van het publiek te trekken.