fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

07dec2019

Hypergoods + VVARD

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 9,- • Presale: 7,- Buy tickets

electropop uit Eindhoven krijgt als besmettelijk virus heel de wereld op de knieën

Hypergoods weet muziek, design en kunst als geen ander bij elkaar te brengen. Dat hebben we gezien tijdens de Dutch Design Week waar ze hun single Virus tot leven wekten met een bijzondere virtual reality show. Dat deze eclectische blend van funky beats, sfeervolle synthlijnen en eigenzinnige vocals gewoon uit Eindhoven komt is iets om trots op te zijn. Het zal niet lang duren voordat dit electropop trio als een zeer besmettelijk virus heel de wereld op de knieën heeft gekregen.

Hypergoods

Hypergoods debuteerde in 2016 in een volle Melkweg met hun debuut EP die meteen werd opgepikt door Radio 1. In de single Virus wordt gestreefd naar een utopie; de hele wereld wordt besmet met het positiviteitsvirus. Is begin van iets beters? Reken maar want de band komt met een hele reeks aan nieuwe tracks!

VVARD

In het voorprogramma staat de eenmansband VVARD. De multi-instrumentaliste Verena Ward brengt een bijzonder indie pop gevoel en was was niet voor niets finalist van de Grote Prijs van Nederland. Ze reisde in het najaar 2018 als 3voor12-talent door heel Nederland tijdens Popronde. Onlangs won ze de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2018 in de categorie Singer/Songwriter en was genomineerd voor de Rotterdamse Music Awards als ‘De Belofte’ en Beste Track voor Nobody Else. Dit belooft heel wat dus!