fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

23feb2020

House Of Rock

Carnaval

Start 16:00 uur • Free entrance

a (rock) tribute to 90's house

Natuurlijk, ook dit jaar is House Of Rock op carnavals-zondag weer te vinden in een uitpuilend Altstadt. Met hun ‘rock tribute to 90’s house’ weten ze al een paar jaar de tent volledig af te breken. En dat vinden we maar wat lekker!

Stel dat Nirvana een cover zou spelen van DJ Paul Elstak…Die prikkelende gedachte was het uitgangspunt van partyrockband House Of Rock. Deze knallende muzikanten bundelen hun krachten om de ‘guilty pleasures’ van de jaren ‘90 te laten herleven. En dat zal je weten ook! House classics van DJ Paul Elstak tot Scooter en van SNAP tot 2 Unlimited vliegen in razendsnelle medley’s om je oren. Geen keyboards, geen computers, maar ronkende gitaren en een explosieve ritmesectie. Dit alles wordt nog eens stevig doorspekt met de iconische rockriffs uit de jaren ’90.

Hossen in Altstadt kan van 13.00u – 04.00u | House Of Rock showtime: 16.00 – 20.00u

House Of Rock

Het publiek zal, ondersteund door twee sexy zangeressen, dit feest der herkenning van begin tot eind meebrullen. In hun eerste jaar als band zetten zij al heel wat feesttenten en festivals op zijn kop, waaronder een stampvolle megatent op Paaspop. Het afgelopen jaar schoten zij hun vlammen en feestkanonnen de lucht in op de grote festivals van Nederland waaronder 7th Sunday, de Zwarte Cross en Festyland.