fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

12mei2022

Fire Horse + RRRags

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 10,- • Presale: 11,- (incl) Buy tickets

Out Of The Ashes

Een nieuw Nederlandse heavy rocktrio, ontstaan in het donkerste uur van de rock & roll. Maar wél een met gezamenlijk bijna een halve eeuw ervaring in bands als Birth of Joy, Peter Pan Speedrock en Grenadeers! Fire Horse grijpt muzikaal terug naar zowel de ’70’s als de ’90’s en laveert volgens eigen zeggen tussen stevige power rock en post-grunge: van desert rock a la Masters Of Reality en Queens Of The Stone Age tot Stone Temple Pilots, Foo Fighters, Royal Blood of Wolfmother. Ofwel: een unieke twist op klassieke rock met een ongeremde improvisatiedrift.

Fire Horse

De all star rockband FIRE HORSE brengt eind april 2022 zijn nieuwe toepasselijk getitelde debuutalbum Out Of The Ashes uit op het roemruchte Haarlemse platenlabel Suburban Records. De band, vernoemd naar bassist Van Elderen’s geboortejaar 1966, is uit de smeulende as opgerezen van wat ooit was. Volgens de Chinese astrologie is het Paard met het element Vuurbetrouwbaar, temperamentvol, prikkelbaar, levendig, enthousiast en optimistisch.

RRRags

Als een stoofpot van heavy 70’s, blues en psychedelic rock weet RRRags indruk op je te maken met rauwe energie en zwaar gewicht op het podium.
Gitarist Ron van Herpen (Astrosoniq, Molasses, TDB), bassist Rob Zim (The Lords of Altamont) en zanger/drummer Rob Martin (Bliksem) zijn samen dit super team gevormd in september 2017. Inspiratie vinden ze uit bands zoals Grand Funk Railroad, Budgie and Blue Cheer. Met een live debuut op Roadburn 2018 hebben ze iedereen omver geblazen en zijn ze nu aan de beurt om de Altstadt te laten rocken.