fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

02mei2019

Feng Suave

Buy tickets
Lichting

Start 20:30 uur • Door: 11,50 • Presale: 11,50 (incl) Buy tickets

zwoele indiepop, als een warm dekentje voor je ziel

Feng Suave maakt zwoele indiepop, als een warm dekentje is voor je ziel. De composities van deze Amsterdamse formatie, bestaande uit Daniel en Daniel, doen denken aan vervlogen tijden. De dromerige songs zijn doorweven met invloeden uit psychedelische jaren 60’s en 70’s maar sluiten perfect aan bij de jingle-jangle die nu massaal beluisterd wordt via Spotify. Niet gek dus dat hun eerste single zo’n 8.8 miljoen keer (!) gestreamd werd.

Feng Suave

Na hun zegetocht langs Into The Great Wide Open, DDW Music, Grasnapolsky en ESNS zijn we vereerd ze te mogen uitnodigen tijdens Lichting. Laat je meenemen op het zomerse briesje dat Feng Suave door Eindhoven blaast.
Een aanrader voor fans van Mac deMarco, King Krule en Yellow Days.

Lichting

Deze show is onderdeel van Lichting. Lichting is de programmalijn van Altstadt Eindhoven in samenwerking met de Effenaar en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter-)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop.

Meer weten over Lichting, Effenaar, Altstadt en de gave shows die die samenwerking met zich meebrengt? Klik hier om het licht te zien

Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden?
App dan ‘Lichting’ naar 06 47 32 90 97, zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!