fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

11jun2016

Fabrik Royale + Cannonball Cletus

Zaterdagavond Live

Start 21:00 uur • Free entrance

goede rock is niet lelijk

Tijdens de Zaterdagavond Live geniet je gratis van jonge talentvolle bands. Onze programmeurs selecteren acts waar je zeer waarschijnlijk veel meer van gaat horen. Zo hebben hier The Brahms, Indian Askin, The Great Communicators en Lakshmi al eens gestaan.
Vanavond zie je Fabrik Royale en Cannonball Cletus.

Fabrik Royale

Fabrik Royale is een machine die nooit klaar is. Er worden immer nieuwe onderdelen aan het geheel toegevoegd. De band bestaat uit meer dan de vier bandleden; omvat meer dan de muziek, woorden en visie die zij samen vertolken. Ook dagelijkse ervaringen en ontmoetingen voeden en beïnvloeden de machine. Een machine, die steeds verder vorm krijgt en verfijnd raakt door innerlijke groei en transformatie; door gedeelde ervaringen met mede–muziekliefhebbers en –fanaten, door verkenning van nieuw en onbekend terrein; door zich werkelijk te verbinden met een idee, of een persoon. Als een bloem die zich opent voor het zonlicht.

Cannonball Cletus

Cannonball Cletus is een band van beneden de rivieren. De ene limbo heeft funky roots, de ander had ooit punkboots. Uit Brabant komt de bassist samen met een energieke en immer vrolijke drummer die we voor het gemak Cletus noemen. Geef deze jongens een podium en de songs knallen er als kanonskogels uit.
Met dansbare rocksongs, meerstemmige zang, samples en wat keys heeft Cannonball Cletus zich zelf in het alomvattende en zelf getimmerde hokje energieke feel good rock gezet, waarbij er een jaren 80 sound doorsijpelt.
Cannonball Cletus is klaar om te knallen!