fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

31mei2019

The Devils + The Dirty Denims

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 8,- • Presale: 8,- Buy tickets

uit Italië via Helldorado naar Altstadt

Is een Italiaan roomser dan de paus? The Devils zeker niet! Zij, zangeres en drumster, mept je zomaar met een dildo in het gezicht. Hij, weerwolf op gitaar, mept je met snoeiharde fuzzy akkoorden om de oren. Het duo uit Napels stond met hun duivelse shows eerder al op Helldorado, Sleazefest en speelde met o.a. The Sonics en Boss Hog.

Verkleed als non en prediker snappen we meteen dat de twee zich vernoemd hebben naar de gelijknamige film van Ken Russel uit 1971, over een Franse priester die in de Middeleeuwen op verdenking van hekserij wordt geëxecuteerd. Onder andere vanwege de religieuze inhoud en scenes vol seks kreeg de film direct de X-status. In sommige landen is ie nog steeds verboden zelfs! Tel er vanavond een hoop (spel-)plezier en een vette knipoog bij op en je weet wat er tijdens een concert van The Devils op je af gaat komen.

The Devils

The Dirty Denims

The Dirty Denims maken Happy Hardrock: hardrock waar je blij van wordt. Gecombineerd met rock ‘n roll, powerpop en een vleugje punkrock klinkt het als AC/DC, KISS, Joan Jett, Ramones en The Donnas. Live zijn deze dames en heren op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt.

De organisatie van Lowlands omschreef hun muziek als “poepstrakke punk- en hardrock, met riffs uit het arsenaal van the Ramones en AC/DC. Met een stem die ‘s zondags aan tafel het vlees snijdt met Joan Jett en Debbie Harry levert podiumbeest Mirjam het herkenbaarst element. Met hun catchy songs weten The Dirty Denims je humeur dan ook pijlsnel op te krikken, vieze spijkerbroek of niet.”