fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

13dec2019

Demented Are Go + Black Djangos

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 15,- • Presale: 12,50 (incl) • UITVERKOCHT :(

Sparky en de zijne gaan de tent weer afbreken!

Van het legendarische Demented Are Go mag je altijd een lekkere sicke show verwachten. Eentje waar je je aller vieste vingers maar al te graag bij aflikt! Frontman Sparky, met een stem van rochelende scheermesjes, wist in de jaren ’80 het grauwe industriële Wales te ontsnappen door baanbrekende muziek te maken binnen het neo-rockabilly genre. De psychobilly van Sparky en de zijne kan het best als punkabilly worden omschreven en een optreden van Demented vergeet je niet zomaar!

De voorverkoop start dinsdag 27 augustus om 10.00u

Demented Are Go

Songs als ‘Bodies in the Basement’, en ‘Pervy in the Park’ kunnen worden bestempeld als gouden cult-klassiekers. Sparky en zijn bandleden verwoesten alles wat in hun buurt komt. Verknipte punk-rock met een behoorlijke scheut rock ’n roll; dit is psychobilly ten top!

Black Djangos

Black Djangos, dát is psychedelische surf rock! De desert-noir sound van deze driemansformatie komt voort uit invloeden van bands als, Dick Dale, the Surfaris en the Fuzztones.
Spookachtige geluidscollages en bezwerende vocalen, geïnspireerd door horror comics en roadmovies , voeren je mee op een sonic revival met veel reverb en twang. De Tarantino’s van de surfrock met hun eigen eclectische sound.