fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

27okt2019

Comics and Beer

Start 13:00 uur • Free entrance

comics (en ander 'nerd-stuff') ruilen, kopen en showen

Georganiseerd voor en door liefhebbers is Comics and Beer een nieuw en gratis toegankelijk evenement. Speciaal voor diegenen die de commercialisering van conventionele Comic Cons beu zijn.

Ralph Dikmans (o.a. Anders-Man), Boy Akkerman (o.a. Captain Ultimate – MonkeyBrain Books), John Heijnk (Piet Heyn de Zilvervloot) en Gerben den Heeten (schoolboeken, speelgoed, pin-ups) komen signeren én illustreren.
En alle bezoekers mogen, al dan niet verkleed als hun favoriete comicbook karakter, stapels met comics meenemen om te ruilen. Heb je niks om te ruilen? Geen probleem, want er is ook bier!

27 okt 2019 Comcs and Beer

John Heijink ken je van zijn eigen stripboek Piet Heyn de Zilvervloot. Maar ook zijn futuristische tekeningen van Eindhoven zijn een waar pareltje. John heeft ook het officiële shirt van Comics en Beer ontworpen.

Boy Akkerman was de vorige editie ook aanwezig. Boy en Comics and Beer bleken een gouden combinatie. Hem kun kennen we van o.a. Captain Ultimate en zijn werk voor Image Comics. Terecht dus dat Boy weer een tafel heeft om voor jullie te tekenen en signeren.

Ralph Dikmans is designer en doet veel reclamewerk. Ook is hij de maker van stripboekheld Anders-Man. Laat je comics signeren en wie weet krijg je er nog een leuke illustratie bij.

Gerben den Heeten is de tekenaarsvariant van een superheld. Overdag ontwerpt hij schoolboeken en kinderspeelgoed, ‘s avonds tovert hij bekende karakters om tot pin-ups. Kom tijdens comics en beer met een cool idee en je kan zomaar met een uniek ontwerp naar huis gaan.

Initiatiefnemer Chris Wieringa organiseert deze dag samen met mede-verzamelaar Joep Eijkemans. Iedereen die de liefde voor comics hoger heeft zitten dan cosplay, handtekeningen jagen en dure spullen kopen is van harte welkom.