fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

16feb2023

Carnaval 2023: Kings of Schrobbeler

Kickoff van carnaval 2023 (cafe open vanaf 16:11 uur)

Start 19:30 uur • Free entrance

Support: GROOTS MET EEN HARDE L

KINGS OF SCHROBBELER (Eindhoven)

Twee jaar kuchen en een oorlog verder, maar dan heb je ook wat! Het originele recept is weer terug in de Altstadt, en we kunnen niet wachten om weer met jullie te knuffelen, een QR code of 4 te scannen, en frikandellen van het podium te gooien.

De KINGS OF SCHROBBELER zijn back in the game, en we geven graag terug aan de lokale mens en natuur in het prachtige Eindhovense. Het enige wat wij nodig hebben is wat water, een paar malle pakjes, wat hop, graan, gist, en een paar stroompunten. De spirit van de jaren ‘90 en ‘00s zijn springlevend, en gaan we weer een avond knallen zoals we het al jaren kennen. De muzikanten van het Brabantse land zijn onder andere actief geweest in wat DIY, unity hardcore, vrolijke catchy pop-punk, theaterprogramma’s, singer-songwriter avonden en andere gekkigheid. Verwacht een mengelmoes van Nederlandstalige schlager, een tintje musicals, metal/punk/hardcore en natuurlijk een tranentrekker of twee. Begin maar alvast met oefenen: KINGS, KINGS, KINGS, KINGS!

 

GROOTS MET EEN HARDE L (Eindhoven)

 

Groots met een harde L. Deze 5 gasten brengen de schaduwrijke zelfkant van  Mariahout naar Eindhoven. Met liefde, rauwe, harde liefde en kedengkedengs. Het wordt gegarandeerd een nacht om te pompen en wat te verzuipen. Is er al Schrobbeler?