fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

15okt2016

Black Bone

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 8,- • Presale: 8,- (incl) Buy tickets

Eindhoven Rock City met support van Reptilians

In het voorjaar van 2012 bracht Black Bone haar eerste album uit, Back To Mayhem. Nu, ruim vier en een half jaar later, krijgt dit album een pers release. Een heruitgave op vinyl dus, uitgegeven door Lighttown Fidellity. Dat wordt natuurlijk gevierd met een vette show vol oud en nieuw werk van de rockers.

Black Bone

Eindhoven als Rock City heeft een band van formaat aan Black Bone. Deze drie gasten, allen begin twintig, kunnen de hele wereld aan. Maar hebben inmiddels ook heel de wereld al gehad. Het begon met het voorprogramma van Deep Purple eind 2011. Daarna volgden de supports van Slash, Saxon, Status Quo en shows op festivals als Bospop en Paaspop.
Wie denkt dat Eindhoven Rockcity gaat inleveren met het afscheid van Peter Pan Speedrock zit er helemaal naast! Het is dan ook niet voor niets dat de frontman van PPS, Peter van Elderen, de mix van Black Bone’s tweede album, Blessing In Disguise, voor zijn rekening nam.

Reptilians

Reptilians bestaat uit vier reptielmensen die met hun energieke muziek de wereld over zullen nemen. En dat klinkt als een mix van Bouncing Souls, Social Distortion en Blink-182. De band heeft onder andere het podium gedeeld met Street Dogs (US), The Perms (CA), Bangers (UK) en speelde op Nirwana Tuinfeest, Klokrock Orange en Vestrock.