fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

28apr2018

Banner. + Little Symphonies

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

Grote, organische nummers verweven met creative fingerpicking

Onderlinge relaties tussen mensen, zijn eigen psychische staat tot en met het dagelijkse leven zelf: Banner. schrijft betekenisloze nummers die een diepe lading overbrengen door hun universele boodschap. Grote, meeslepende nummers verweven met creatieve fingerpicking, zijn muziek doet door deze handtekening denken aan Fink en Ben Howard. 

Banner.

Kwetsbaar en intiem, Banner. vertaalt met een volledige liveband zijn muziek van het podium naar het publiek. Solo verzorgde hij supports voor Rhys Lewis en Newton Faulkner en tourde hij met Tampe Impala-drummer Julien Barbagallo. Een muzikale grootheid in opkomst.

Little Symphonies

Sfeervolle, nostalgische luisterliedjes met thema’s als volwassen worden en sterfelijkheid. Little Symphonies wordt vergeleken met Bon Iver, Wilco en Agnes Obel, terwijl ze met maar 2 man sterk álle instrumenten en productie voor eigen rekening nemen.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen