fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

23mrt2019

A.ROSE + August

Nieuwe Namen

Start 20:30 uur • Free entrance

een dansbare show met rauwe electro-pop

Met zangeres Anna-Rose Clayton (East-Grinstead, UK) zelfverzekerd en energiek op het front, maakt de Amsterdamse band ANNA-ROSE eigentijdse rauwe electro-pop. Beïnvloed door de attitude van Tove-Lo, de underground elektronica van MØ en de zelfbewuste teksten van Lorde, zetten de drie dames en heer een dansbare show neer met veel synthesizers en mix van elektronische en akoestische drums.

ANNA-ROSE

Verwacht aanstekelijke maar edgy popmuziek en waan je met je bontjas in de tram. Na een succesvolle Popronde als OOR-talent en het debuut van de eerste single ‘ILYF’, maakt ANNA-ROSE zich klaar voor de releases van haar nieuwste spannende elektronische tracks.

August

August maakt alternatieve indiefolk. Rijke, melodieuze nummers met een scherp randje. Amerikaans, sophisticated, grootstedelijk. Hun eerste nummer It’s Okay is nu online te beluisteren.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen