Close menu
vr
13
dec
Demented Are Go
Koop tickets
Laden Evenementen

vr13dec

Demented Are Go

Koop tickets

Aanvang 21:00 uur • Deur: €15,- • vvk: €12,50 (incl) Koop tickets

Sparky en de zijne gaan de tent weer afbreken!

Van het legendarische Demented Are Go mag je altijd een lekkere sicke show verwachten. Eentje waar je je aller vieste vingers maar al te graag bij aflikt! Frontman Sparky, met een stem van rochelende scheermesjes, wist in de jaren ’80 het grauwe industriële Wales te ontsnappen door baanbrekende muziek te maken binnen het neo-rockabilly genre. De psychobilly van Sparky en de zijne kan het best als punkabilly worden omschreven en een optreden van Demented vergeet je niet zomaar!

De voorverkoop start dinsdag 27 augustus om 10.00u

Demented Are Go

Songs als ‘Bodies in the Basement’, en ‘Pervy in the Park’ kunnen worden bestempeld als gouden cult-klassiekers. Sparky en zijn bandleden verwoesten alles wat in hun buurt komt. Verknipte punk-rock met een behoorlijke scheut rock ’n roll; dit is psychobilly ten top!

Rockabilly Three

In het voorprogramma staat Rockabilly Three, een gloednieuw rockabilly trio uit Eindhoven. De leden zijn: Karel Panjer op contrabas (ex Blazin ‘Zadels en Bang Bang Bazooka), Reem Groot op gitaar en zang (ex Crazy-Tones en Meadow-Hawks) en Martijn Riepe, op de drums (ex Crazy-Tones en 3 Backfire). Drie zeer ervaren mannen dus die eind juni 2015 hun muzikale vaardigheden samenbrachten. Hun stijl van muziek is een mix tussen oldschool Neo Rockabilly en Classic Rockabilly met lichte invloeden van Rock ‘n Roll en Surf.