Close menu
za
11
Nov
Palmsy + Midas + support
Koop tickets
Laden Evenementen
Palmsy_11nov

za11Nov

Palmsy + Midas + support

Lichting

Aanvang 20:00 uur • Deur: €12,50 • vvk: €12,50 (excl) Koop tickets

dubbelslag van de beste Indie en powerpop uit de Lage Landen.

Zweef tussen sprankelende indie pop en de levendige energie van pop-punk. Mix deze twee genres met de punch van 90’s alt-rock zoals Weezer en je hebt de indie rockband PALMSY. De liedjes zijn aanstekelijk, sexy, opzwepend en fonkelend. De band haalt zijn invloeden bij Bombay Bicycle Club, Darwin Deez, Little Comets en The Wombats.

 

Palmsy

Midas

Midas is een puur wonderkind. Hij begint al op zijn twaalfde met muziek maken en op zijn zeventiende wordt hij aangenomen op het Conservatorium. Voor zijn folky solowerk met powerpopinvloeden laat hij zich inspireren door zijn verblijven in Barcelona, New York, LA en Nashville en stond daarmee al in voorprogramma’s van The Common Linnets, Bob Dylan en Blaudzun.

MEER LICHTING:

Lichting is de programmalijn van Altstadt Eindhoven in samenwerking met de Effenaar en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter-)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop. Meer weten over Lichting, Effenaar, Altstadt en de gave shows die die samenwerking met zich meebrengt?
Klik hier om het licht te zien

Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden?
App dan ‘Lichting’ naar 06 830 612 14, zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!